Nůžky na plot motorové na tyči - KM 100 R | Půjčovna nářadí DKNV
Domů > Zahradní technika > Nůžky na plot > Nůžky na plot motorové na tyči - KM 100 R

Nůžky na plot motorové na tyči - KM 100 R

Nůžky na plot motorové na tyči - KM 100 RZobrazit v plné velikosti
od 384 Kč
Doba výpůjčky Cena bez DPH Cena s DPH Poznámka
1-4 hodiny 317 Kč 384 Kč Cena za max. 4 hod.
1-5 dní 528 Kč 639 Kč Cena půjčovného za každých započatých 24 hodin
6-14 dní 475 Kč 575 Kč
nad 15 dní 396 Kč 479 Kč
Kauce: 5 000 Kč
Cena příslušenství není zahrnuta v ceně půjčovaného zboží
Kauci je ještě třeba navýšit dle vybraného příslušenství.



:

:

Půjčit od: calendar
Množství:
Doba: (dny)
Zeptejte se

Nůžky na plot motorové na tyči - KM 100 R


  • Silný kombimotor s patentovaným motorem 4-MIX® a kruhovou rukojetí pro univerzální použití. Palivo je směs benzinu s olejem. Vynikající průchodnost. Snadno se přepravuje a skladuje. Praktická rychlospojka pro velmi rychlou výměnu nástrojů. Vhodné pro všechny kombinástroje.
  • Kruhová rukojeť s omezovačem kroků je ideální pro práci při nedostatku místa. Pro použití kombinástrojů, jako prodloužené zahradní nůžky, je kruhová rukojeť to nejlepší rozhodnutí. Aby mohly být kombimotory používány s kruhovou rukojetí se všemi kombinástroji bez přídavné výbavy, je součástí dodávky omezovač kroků (oblouk).
  • Motor 4-MIX kombinuje výhody dvoutaktního a čtyřtaktního motoru. Méně výfukových plynů, není potřebný žádný servis oleje, příjemný zvuk. Vynikající průchodnost a vysoký točivý moment.
  • Antivibrační systém se používá u motorového nářadí pro péči o zeleň. Pryžové tlumiče snižují přenos nepříjemného chvění, které vzniká v motoru a na rotujícím řezném nástroji. Rukojeti mají díky tomu mimořádně nízké vibrace. Tím se stává práce komfortní a pohodlnější. (obr. ukazuje křovinořez)
  • Dekompresní systém - aby při startování nového motoru 4-MIX všechno hladce běželo, byl použit dekompresní ventil, který prodlužuje při startování dobu otevření ventilů. Tím se značně snižuje síla potřebná k nastartování nářadí.
  • Plně zakrytované elektronické zapalování zaručuje spolehlivé startování a bezporuchový chod motoru. Vysoká nabídka zapalovacího napětí zajišťuje stabilní zapalovací jiskru a dlouhé hoření jiskry. To vede k lepšímu spalování paliva a nižším emisím výfukových plynů (obr. podobně).
  • Multifunkční rukojeť se používá u vyžínačů, křovinořezů a zahradních nůžek. Všechny ovládací prvky pro řízení motoru jsou integrovány v této rukojeti. Ovládání je tím zvláště jednoduché a bezpečné - ruka zůstává stále na rukojeti. Multifunkční rukojeť je integrována v rukojeti sekačky. U nářadí s kruhovou rukojetí jsou ovládací prvky v tyči. (obr. podobně)
  • Rychlospojka - pouzdro spojky se uvolní jednoduchým povolením roubíkového šroubu. Zasunovací spoj se dá rozpojit. Při nasunutí kombinástrojů zajišťuje vodící prvek integrovaný do pouzdra spojky, aby se hnací hřídel vždy automaticky natočila do správné polohy. K tomu není potřebné nářadí.
  • Dělitelná tyč - bleskově rozloženo - to je významná výhoda dělitelných tyčí kombisystému a dělitelných vyžínačů. K tomu není potřebné nářadí. Vejde se bez problémů do kufru auta a dá se jednoduše skladovat.
  • Závěsné popruhy STIHL ulehčují zvláště při dlouhodobém používání práci. Poskytují velkou volnost pohybu při používání nářadí. Závěsný popruh STIHL vhodný k příslušnému modelu je součástí sériové výbavy. Zeptejte se svého autorizovaného prodejce.
  • Ruční palivové čerpadlo u benzínových motorů slouží k rychlému doplnění paliva do karburátoru před startováním, což umožní snížit počet startovacích zátahů asi o 40%.
  • Kombinástroj prodloužené zahradní nůžky, nastavitelné ve stupních v rozsahu 135°, s přepravní polohou. Pro ošetřování vysokých a širokých živých plotů nebo plazivých porostů. Hmotnost: 2,6 kg. Celková délka: 160 cm. Schváleno pro všechny kombimotory s kruhovou rukojetí (R) a zádové vyžínače s dělitelnou tyčí (T).
  • Pro ošetřování zvláště vysokých, širokých či nepřístupných živých plotů jsou vhodné prodloužené motorové zahradní nůžk.
  • Podle toho, jaký je Váš pracovní záměr, si můžete libovolně přestavit úhel od 0 do 135 stupňů.

Nůžky na plot motorové na tyči - KM 100 R

Zdvihový objem 31,4 cm3
Výkon 1,05 kW
Objem palivové nádrže 0,53 l
Celková délka
160 cm
Hmotnost 4,5 + 2,6 kg

 


 

Informace k použití vám podá obsluha půjčovny.
Anglický návod níže.

 


Nabízíme

akční nabídka

PROVOZOVNA
PRAHA 4-LIBUŠ

Libušská 248
142 00 Praha 4-Libuš
E.: pujcovna@dknv.cz
Tel.: 210 600 210

PROVOZOVNA
ŘÍČANY U PRAHY

Černokostelecká 1794
251 01 Říčany
E.: ricany@dknv.cz
Tel. 210 600 210

IČ: 273 75 021
DIČ: CZ 273 75 021
ID datové schránky: eway9cd

DKNV stavební Váš partner pro stavebnictví


Veloklasik - žijeme kolem

Penzion Kubova huť
Partneři:

TZB-info: vytápění, vzduchotechnika, instalace, úspory energie

www.estav.cz

svepomocilogojpg.jpg

stavebniserverlogojpg.jpg